AVI: briljante prints met "wow"-effect

Sinds 1990 is AVI pionier in hoogwaardig digitaal printen van communicatie-, reclame- en sfeeruitingen op textiel. Dit realiseren we voor de signmarkt, expo, kunst, interieur, (sport)evenementen, facilitair- en retail projecten. Tot onze klanten behoren reclamebureaus, evenementenbouwers, de retailmarkt, grote merken en het MKB.

Onze (HUIS)specialiteiten:

 • DTP
  Onze studio ontvangt, verwerkt en controleert alle ontwerpen die bij AVI binnenkomen via de verkoopafdeling. Van daaruit beantwoorden we graag uw vragen over digitaal aanleveren en artwork. Als u het wenst bieden wij hulp bij de opmaak.
 • Color management
  We schenken extra aandacht aan de kleurechtheid. Ons color management staat garant voor een zeer groot kleurbereik en briljante afdrukkwaliteit. Onze specialiteit is de combinatie van vectoren, steunkleuren en foto's in één beeld! PMS-kleuren hebben we vastgelegd in tabellen en ze worden afzonderlijk van de achtergrond bewerkt in de juiste kleurweergave; een unicum in onze branche.

 • Digitale textielprinters
  We printen in eigen huis op de ColorBooster (230cm) en de ColorBoosterXL (310 cm). Deze machines zijn ontwikkeld bij ons zusterbedrijf Hollanders Printing Systems. De printers zijn speciaal gemaakt voor het printen op grootformaat textieldoek 7 en 8 kleuren inkt. Met deze printers behalen we de grote kleurbriljantie en zeer goeie beeldkwaltiteit. De inkten zijn allemaal watergedragen en milieuvriendelijk. Ze hebben de hoogste UV bestendigheid en geven een volledige doordruk bij vlaggen. 

 • Confectie atelier
  In ons eigen atelier werken we de producten af. We kennen onze producten door en door, en denken ook graag mee bij uw speciale wensen.

 • Projectmanagement
  AVI is uw sparringpartner voor communicatie, reclame en sfeer uitingen t.b.v. expo, kunst, interieur, evenementen, beurzen, exposities en retail projecten.

 • Traffic management
  We zijn zeer bedreven en flexibel in het werken met deadlines. We houden ons hoofd koel in stressvolle situaties en gaan als team tot het uiterste. Vraag het aan onze klanten; Wij houden van heldere afspraken en u kunt erop vertrouwen dat wij ons daaraan houden!

 • Heeft u speciale wensen? Daag ons uit!

Download onze aanleverspecificaties | pdf 100.4kb

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Vraag een vrijblijvend advies.