Uw showroom (opnieuw) aankleden?

28 november 2016

7 tips voor het inrichten van uw showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe passende inrichting van uw showroom? Dan is het zeker verstandig om rekening te houden met een aantal punten. Wij hebben een aantal richtlijnen voor u op een rijtje gezet.

 • Creëer een serie beelden in dezelfde sfeer, daardoor ontstaat eenheid en rust in uw ruimte
   
 • Kies voor beelden die bij uw product, merk of pand passen; ze geven uw klant het juiste gevoel.
   
 • Pas het formaat van uw producten aan, aan de ruimte waar ze geplaatst worden.
  In een kantoor komen kleinere producten vaak beter tot hun recht in een subtiel frame. Grote beelden en robuuste frames werken meestal beter in een bedrijfshal.
   
 • Wilt u de ruimte minder hol laten klinken?
  Kies dan voor frames met akoestische vulling. Zowel muurframes als vrijstaande frames kunnen van akoestische vulling worden voorzien.
   
 • Opzoek naar een flexibele indeling van uw ruimte?
  Kies dan voor makkelijk verplaatsbare producten. Denk daarbij aan vrijstaande textielframes, presentatiewanden, losse displays en eventueel zwevende banners. Ook de promokubus is een sfeervol verplaatsbaar product.
   
 • Voor speciale gelegenheden kunt u kiezen voor tijdelijk inzetbare producten 
  Rollups zijn zeer geschikt voor binnen. Voor zowel binnen en buiten zijn beachflags en evenmentenvlaggen heel geschikt. Met de rugzakbeachflags heeft u een mobiele, persoonlijke reclamedrager.
   
 • Wilt u ook de buitenkant van uw pand een unieke uitstraling geven, denk dan aan een buizenframe met grootformaat print of hoogformaat vlaggen met bijbehorende masten. Beachflags zijn ook een zeer geschikte mobiele oplossing.

   

Meer weten over de aankleding van uw showroom?

Stel uw vraag aan onze specialist