28 september 2020

Mondkapjes, (naar eigen wens) bedrukt.

We hebben eenvoudige mondkapjes ontwikkeld die goed aansluiten op je gezicht en daardoor zijn ze ook draagbaar voor een langer tijdsbestek. Je kunt ze wassen op 60ºC in de wasmachine waardoor je ze continue kunt blijven gebruiken.

Wij printen en confectioneren de mondkapjes in eigen huis en ze kunnen uit voorraad geleverd worden. Je kunt kiezen uitverschillende leuke printjes. Wil je een bedrukking naar wens? Geen probleem! Laat het ons gerust weten.

Het meest geproduceerde mondkapje is het enkellaags model, dat voelt extra licht aan bij het dragen. De lengte van het elastiek bepaalt de maat (M, L, XL); dit stemmen wij af bij het bestellen.

Je kunt ook kiezen voor een dubbellaags model. Daar kun je binnenin nog zelf een laagje extra bescherming kunt toevoegen (tissue, keukenrol). Het formaat en het patroon is verder hetzelfde.

Let op! Voor al onze mondkapjes geldt dat ze worden gemaakt van stof en zijn niet gecertificeerd voor medische doeleinden. Ze kunnen de mensen rondom je beschermen als je ze zorgvuldig draagt en gebruikt.
 

Interesse in onze mondkapjes?