18 juli 2019

Expo 'Voedsel van morgen' bij Nemo

We zijn trots op onze bijdrage aan ‘Voedsel van morgen’ in de studio van NEMO, op het Marineterrein in Amsterdam.

In de tentoonstelling ‘Voedsel van morgen' neemt NEMO Science Museum je, in samenwerking met Next Nature Network, mee op voedselreis. Tijdens deze reis word je rondgeleid langs prikkelende designprojecten en mega grote doeken. Daarop wordt verteld dat we met een groeiende wereldbevolking goed moeten nadenken over hoe we in de toekomst ons voedsel verbouwen.
 

Het complete printwerk op doek komt van onze printers. Een groot deel is geproduceerd op ‘Blackback' doek, waarbij de dekkende achterlaag ervoor zorgt dat de prints niet doorschijnen. De gedetailleerde graphics, gecombineerd met strakke informatieve teksten op XL formaat, vormen samen het geheel van strakke en toch speelse wanden in de expo. Iedere doorkijk en hoek is verrassend om te zien. Door de look en feel van het materiaal is de uitstraling toch warm en natuurlijk. Een mooie combinatie met de industriële omgeving.
 

Uniek zijn de doeken die vrij in de ruimte hangen. Ze zijn dubbelzijdig geprint op Decotex. Dit geeft een volledige doordruk met een grote kleurkracht. Een primeur in onze branche! Deze print techniek zal in de toekomst, zeker weten, een aantal interessante nieuwe producten opleveren!

Alle doeken zijn in eigen huis geconfectioneerd. Daarom kon tot in het ieder detail rekening worden gehouden met de ruimte waar de expo plaatsvindt, met als grootste eyecatcher de dubbelzijdige ‘mond’ waar je letterlijk doorheen loopt. 

Ook heeft AVI een groot deel van de opbouw van deze expo op zich genomen. Een zeer uitdagend en heel inspirerend project. Dit heeft in samenwerking met de andere partijen bij Nemo tot een prachtig resultaat geleid.

‘Voedsel van morgen’ is te bezoeken van 10 juli t/m 6 oktober 2019.
De Studio is woensdag open van 10.00 tot 22.00 uur en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur.