19 januari 2017

Beursstand inrichten

Hoe kunt u uw beursstand handig inrichten?

Beurzen en tentoonstellingen zijn voor u belangrijke momenten om contacten te leggen met klanten. Via een stand op een beurs kunt u uw bedrijf, producten en diensten presenteren. 

Er zijn talloze manieren en producten om uw stand in te richten. Wij hebben voor u een aantal praktische én flexibele producten op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig en op een stijlvolle manier uw beursstand inrichten en de juiste sfeer geven aan uw ruimte.

 

Met welke producten kunt u uw beursstand inrichten?

AVI heeft verschillende producten in haar assortiment om uw standinrichting gezellig maar ook professioneel aan te kleden. U kunt uw beursstand inrichten met onder andere: 

Presentatiewand
Een lichtgewicht frame, opgebouwd uit aluminium buizen die in elkaar geklikt worden. Het doek wordt er als een hoes overheen getrokken. De wand kan aan beide zijdes voorzien worden van een print, wordt compact verpakt en is heel gemakkelijk op te zetten.

Ideaal om te plaatsen als afscheiding van uw stand, met een hoogte van 230 cm en een variabele breedte van 1 tot 6 meter.
Lees meer...

Roll up banner
Een display waarbij u het doek eenvoudig oprolt in de cassette na gebruik. In een handomdraai op te zetten en weer in te pakken.
Lees meer...

Promokubus
Een bedrukte poef met een print op 5 zijdes. De kubus is stevig genoeg om op te zitten en licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen. Uw beursstand inrichten met deze kubussen, maakt uw ruimte gelijk een stuk gezelliger en sprekender!
Lees meer...

Topcover voor statafel 
Verwisselbare hoes voor het blad van een statafel. Door de unieke print, over het hele oppervlak van de tafel, een echte eyecatcher van uw standinrichting. De topcover kunt u uitwassen in de wasmachine.
Lees meer...

Voor bovenstaande eyecatchers voor beurzen en evenementen kunt u terecht bij AVI in & outdoor prints.
Nu extra scherp geprijsd: avi.nl/acties
Print uw eigen logo of afbeelding op deze items om ze te personaliseren. Ook voor maatwerk kunt u ook bij ons terecht. Laat uw beursstand inrichting over aan de experts!
 

Daag ons uit!

Meer weten over het inrichten van uw beursstand?

Stel uw vraag aan onze specialist